mandag den 28. juni 2010

Mr. BIIIG!



Vi står i et overdådigt stort varehus med voldsomt mange varer i voldsomt store mængder. Maionnaise-bøtter på 4 liter, pakker med flere kilo müslibare og flere liters ketchup. Vi er i New Yorks varehus, hvor vi lige køber det sidste ind inden kampagnen starter. Vi fylder 1 kæmpe indkøbsvogn og et to meters langt lad med madvare.

Vi skal lave mad til ca 30 mennesker i 4 uger, indtil nu har vi stilt op og købt ind. Her har de en helt anden madkultur! Vi har:

- 4 store frysebokse med forskellige sodavand
- et stort køleskab med forskellig is
- en balje fyldt med forskellig frisk frugt
- store mængder af snacks
Som man kan spise af mellem måltiderne.

Når vi spiser skal der være 10 forskellige dressinger at vælge mellem, store frugtfade og meget andet... "It just has to look pretty!" Som vores kok, Wayne altid siger.

Vi arbejder meget fra morgen til aften. 4 måltider med forberedelse og oprydning. Men det er det hele værd! Det er fedt at kunne gøre en forskel for folk og det er fedt at løbe ned på hjørnet og købe bagels vel vidende at man render rundt i centrum af New York!
Billedet: Et af de lidt mindre morgenmåltider: æg, bacon, revne kartofler, frugtfad, donouts, bagels, forskellige morgenmadsprodukter, kaffe, the, juice, mælk og selvfølgelig peanutbutter!

1 kommentar:

  1. Hej Dina og Mirjam

    Det lader til at være som det plejer at være, en masse mad!
    Er rigtig glad for at læse jeres blok og glæder mig til at høre mere

    Venlig hilsen
    /Peter Nikolajsen fra IU

    SvarSlet