onsdag den 26. august 2009

Lige landet!




Jerusalem direkte: vi kan se ud over de hvide bygninger, der er mørkt, men lunt.

Vi har kørt lidt rundt i de jødiske kvartere i byen, hvor de ortodokse går rundt med lange ørelokker, store briller, store hatte, store, sorte frakker og kigger ned i jorden når de går forbi en kvinde. De må ikke se på en kvinde.
Dette var ret problematisk, da vi skulle med en minibus fra lufthavnen til Jerusalem. Den var nemlig fyldt med ortodokse jøder. De var nødt til at rykke rundt inden vi kunne komme ind, så de kunne undgå at sidde ved siden af os ;-)

Hospitalet er gammelt, men hyggeligt! Vi deler værelse med en tysker.. Der er højt til lofterne, farverige vægge, spraglet sengelinned, alt er som taget fra en genbrugsbutik. Der er vist en del tyskere.
Vi er meget trætte efter en hel dag i transportmidler, vi var oppe kl 5.

Lige nu: Vi sidder hos det danske præstepar (Jakob og Lise Nielsen) og spiser en kæmpe vandmelon! Lækkert! Billederne er fra deres terrasse... Ser det ikke hyggeligt ud?

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Dejligt at I er kommet godt frem. Vi glæder os til at høre mere til jeres forhåbentlig spændende liv det næste halve år. Her i Rønbjerg er alt vel. Jeg er lige kommet hjem efter to dage med i Hanstholm.
    Kærlig hilsen Lisbeth og Jørgen.

    SvarSlet
  2. Hej. Dejligt at I er kommet godt derned. Det ser dejligt ud på billederne. Sjov episode i bussen. Vi sidder lige og fejrer at Anne Line har fået job med en dejlig cafe latte. Vi glæder os til at høre mere fra jer.
    Kærlig hilsen Inge og Viggo

    SvarSlet