onsdag den 23. september 2009

En fridag ved söen..

Miniferie ved Genezeret

Straalende solskin, blaat vand, höje, grönne palmer, hvide huse bygget paa bjergsiden ned til söen. Der er virkelig smukt i Tiberias ved Gennezeret sö! Vi havde fridag i gaar, saa vi tog den 2 1/2timers bustur for at se söen. Det var virkelig ferie!

Da vi vaagnede paa vores hyggelige hotelvärelse i gaar morges, gik vi ud paa vores altan og saa udover söen, palmerne og bjergene i baggrunden. (överste billede: Vores udsigt) Der er bjerge hele vejen rundt om Tiberias. Da vi ikke vidste noget om Tiberias pakkede vi en taske med badetöj og gik ud for at se den smukke by. Vi fik yoghurtis til morgenmad! Mums...

Massedaab...

Vi endte i en taxa med en chaufför, der lovede os at tage os til et smukt sted for turister. (Vi spurgte om han kendte en naturpark) Dette förte os til Jordanfloden syd for söen til et sted hvor en masse mennesker valfarter til for at blive döbt! (Dette var en stor overraskelse, da vi havde regnet med en naturpark!) Der saa vi nok 30 mennesker blive döbt. Alle i hvide kjoler. Nogle kom med en präst og blev döbt med et daabsritual, andre kom bare og dybbede sig. En sär blanding af turisme og religiös hellighed. Mange filmede at de blev döbt


Vi gik sa ned til vandet og svömmede rundt. Genezeret sö er varm og klar, til alle sider ser man bjergene, der er saa smukt med alle palmerne! Her gik Jesus rundt paa vandet..

Der er mange muslimske familier, der fejrer at Rammadanen er slut ved at campere med telt og vandpibe langs vandet. Saa vandpibelugt og habbibi-tekno var hele tiden i närheden ;-)

Dagen blev sluttet af med en lang gaatur hjem og fastfood paa altanen med den smukke udsigt! Vi lever livet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar