onsdag den 28. juli 2010

Let's go Mets!!






Ca 30.000 amerikanere er samlet på Citi Field, et nyt stort baseballstadium i Queens. Hjemmeholdet hedder Mets og er New Yorkernes hold. De spiller mod byen Sct. Louis. Stemningen er høj, tilskuerne sidder med hot dogs, sodavand og is mens der går folk rundt mellem rækkerne og sælger snacks.

Vi er taget til en rigtig baseballkamp med de andre praktiske arbejdere fra kampagnen. Det er for at sige tak for vores hårde arbejde den sidste måned, at vi har fået billetter til kampen.

Mens vi sidder mellem amerikanerne får vi forklaret reglerne og alt det andet der skal forklares.

Baseball minder meget om rundbold eller m-bold. Der sker ikke så meget i løbet af spillet, så der er god tid til at snakke og hygge. Mange tager af sted med familien, vennerne eller kæresten, for at bruge en aften sammen.

Undervejs sker der forskellige små events. Der er konkurrencer, hvor man kan vinde en pizza eller en sodavand. Der er syvende-runde-pausen, hvor alle rejser sig, strejker sig og synger en sang. Og så er der kysserunden, hvor kameraet fanger forskellige par i publikum, som skal kysse.
Det er en rigtig folkefest ;-)
Spillerne bliver præsenteret på skærmen mens de spiller. De er som helte, der får deres helt egen intro inden de skal igang med deres tur...

1 kommentar:

  1. Mets?? Nej nej nej, The Yankees æder jo The Mets til forret ;)

    SvarSlet